Mijn keuze

Op deze pagina meld je je in een aantal stappen aan voor een MBO opleiding bij Scalda.
Je meldt je aan voor de opleiding Technisch specialist bedrijfsauto's (Niveau 4).
Om te kunnen starten met je aanmelding hebben we de volgende gegevens nodig:

  • Burgerservicenummer (BSN). Dit kun je vinden op je identiteitsbewijs.
  • Een geldig e-mailadres (géén school e-mailadres). Hiermee kunnen we met jou communiceren gedurende de aanmelding en de intake.
  • Roepnaam en geboortedatum.
  (DD-MM-JJJJ) Als je niet kunt starten op de aangegeven startdatum, dan kun je hier een gewenste startdatum opgeven of de eerstvolgende mogelijkheid daarna.
(of de eerstvolgende mogelijkheid daarna)

Persoonsgegevens

  (9 cijfers) Het burgerservicenummer (BSN) staat vermeld op je identiteitsbewijs. Uitgifte van het BSN wordt gedaan door de gemeente.
Voer hier een geldig e-mailadres in waarmee wij kunnen communiceren met jou tijdens de intake en de opleiding (inlog- en/of accountgegevens en correspondentie). Het is dus van belang dat je een actief privé e-mailadres gebruikt (niet je huidige school e-mailadres gebruiken).
  (DD-MM-JJJJ)
  (landcode + mobielnummer (+31612345678)) Voer hier het mobiele nummer in waarop je het best bereikbaar bent. Dit nummer wordt ook gebruikt voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord. Beschik je zelf niet over een mobiel nummer, geef dan een mobiel nummer waarop je je inlog- en/of accountgegevens kan ontvangen.

Controleer de ingevulde gegevens. Kies << Verder >> om te starten met je aanmelding.
Je ontvangt direct een e-mail met instructies en een link naar je aanmelding. Deze link gebruik je alleen als je nu je aanmelding niet kan afronden. Check eventueel de map Ongewenste e-mail of SPAM voor ontvangst van deze e-mail.